Tala Fou

Aisea e tatau ai ona fa'apipi'i le limu tui ma fa'a'au'au?

Toe lolomi mai micro injection molding

O le faʻafefe o tui tui o se faʻafitauli taua i le mamanu mamanu, aemaise lava i le faʻapipiʻiina vave o tui, o manaʻoga faʻafefe o tui tui e sili atu ona faʻamalosi.

(1) Le puna o le kesi i totonu o le tui tui.

1) Ea i totonu o le gating system ma le gaʻo.

2) O nisi mea mata e iai vai e le'i aveesea e ala ile fa'agogo.E fa'asalaina i ausa vai ile vevela maualuga.

3) O le kesi e gaosia e ala i le pala o nisi o palasitika le mautu ona o le maualuga o le vevela i le taimi o tui.

4) Aiseā e tatau ai ona seti le faʻaogaina o le kesi mo le kesi tui faʻatupuina e ala i le faʻafefe poʻo le faʻaogaina o vailaʻau faʻatasi o nisi mea faʻapipiʻi i meafaitino palasitika?Aisea e tatau ai ona seti le fa'asuavai mo le tui tui.

(2) Aafiaga o le leaga o le fa'asu

O le leaga o le vaivai o tui tui o le a aumaia ai se faasologa o lamatiaga i le lelei o vaega palasitika ma le tele o isi itu.O fa'atinoga autu e fa'apea:

1) I le faagasologa o le tui tui, o le liusuavai o le a suia ai le kesi i totonu o le ana.Afai e le faʻamalo le kesi i le taimi, o le a faigata ai ona faʻatumu le liusuavai, e mafua ai le le lava o le tui tui ma le mafai ona faʻatumu le lua.

图片 2

2) O le kesi ma alavai le lelei o le a fausia ai le maualuga o le mamafa i totonu o le paʻu ma ulu i totonu o le palasitika i lalo o se tikeri o le faʻamalosi, e mafua ai faʻaletonu lelei e pei o pores, cavities, gaʻo gaogao, crazing ma isi.

图片 3

3) Talu ai ona o le kesi e matua faʻapipiʻiina, o le vevela i totonu o le gaʻo faʻafefeteina e maualuga le maualuga, lea e oʻo atu ai i le faʻaleagaina ma le susunuina o le liusuavai o loʻo siomia ai, e mafua ai le carbonization i le lotoifale ma le charring o vaega palasitika.E masani ona aliali mai i le fa'atasiga o liusuavai e lua, * tulimanu ma lau auvae faitoto'a.

4) O mea faʻainisinia o vaʻa liusuavai taʻitasi e eseese, lea e faigata ai i le liusuavai ona ulu i totonu o le faʻailoga ma faʻaumatia le faʻailoga uelo.

图片 4

5) Ona o le faʻalavelaveina o le kesi i totonu o le ana, o le a faʻaitiitia ai le saoasaoa o le faʻatumu o le saoasaoa, aʻafia ai le taamilosaga ma faʻaitiitia le gaosiga lelei.

(3) Tufatufaina o pulu i vaega palasitika

E tolu fa'apogai autu o le kasa i totonu o le ana: o le ea fa'aputu i totonu o le ana;Kesi e gaosia e ala i le pala i mea mata;O le vai totoe ma le ausa vai i totonu o mea mata e eseese tulaga o pulu ona o punaoa eseese.Aisea e tatau ai ona fa'aauupegaina le limu tui i le fa'aogaina o masini?Fuafuaga limu.

1) O le ea bubbles e faʻatupuina e le faʻaputuina o le ea i totonu o le gaʻo e masani ona tufatufaina i luga o le tulaga faʻafeagai ma le faitotoa.

2) O pulupulu e fa'atupuina e ala i le fa'aleagaina po'o le fa'aogaina o vaila'au i meafaitino palasitika e tufatufaina i luga o le mafiafia o vaega palasitika.

3) O pulupulu e maua mai i le fa'asa'oina o le vai o lo'o totoe i meafaitino palasitika e le masani ona tufatufaina i luga o le vaega palasitika atoa.

Mai le tufatufaina atu o pulu i totonu o vaega palasitika o loʻo i luga, e le gata ina mafai ona tatou faʻamasinoina le natura o pulupulu, ae faʻamaonia foi pe saʻo ma faʻatuatuaina le vaega faʻafefe o le limu.


Taimi meli: Mati-23-2022