Tala Fou

Mafaufau e uiga i fale gaosi oloa i lalo o le aafiaga o faʻamaʻi tulaga

Ole tulaga fa'ama'i ose fa'alavelave mo le tele o pisinisi.I le aso lona fitu o le Spring Festival naʻo ia, o le leiloa o ata tifaga e 7 piliona, o le leiloa o le faʻatau oloa e 500 piliona, ma le leiloa o maketi tafafao maimoa e 500 piliona.O le gau tuusa'o o le tamaoaiga o nei pisinisi e tolu e sili atu i le 1 miliona.O lenei tiliona yuan e tusa ma le 4.6% o le GDP i le kuata muamua o le 2019, ma e le tatau ona manatu faatauvaa lona aafiaga i le fale gaosi oloa.

O le afaina o le novel coronavirus niumonia ma lona salalau atu i le lalolagi e le gata ina faʻalavelaveina gaioiga o le tamaoaiga o le lalolagi, ae o loʻo faʻatupuina ai se lamatiaga tele i le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi.

O le faasologa o sapalai o le lalolagi na tupu mai i le "faʻaitiitia o le sapalai ma le manaʻoga i maketi Saina" i le amataga o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi i le "le lava o sapalai i le lalolagi".E mafai e le fale gaosi oloa a Saina ona foia lelei le aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi?

wuklid (1)

O le faʻamaʻi atonu o le a toe faʻafouina le fesoʻotaʻiga o sapalai i le lalolagi i se tulaga patino, ma avea ai ma luʻitau fou i le fale gaosi oloa a Saina.Afai e lelei ona taulimaina, o le a mafai e le kamupani gaosi oloa a Saina ona ausia se laasaga lona lua pe a uma ona auai i le vaega faavaomalo o le aufaigaluega, faʻaleleia atili le gaosiga o fale gaosi oloa ma le teteʻe atu i faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma iloa moni le atinaʻe maualuga o le gaosiga o pisinisi.Ina ia sa'o le feagai ai ma le fa'ama'i ma le a'afiaga o sapalai o lo'o soso'o mai, e tatau ona galulue fa'atasi le pisinisi fa'alotoifale a Saina ma faiga fa'avae e fa'amae'a suiga nei e tolu.

wuklid (2)

 

1. Mai le "ova le gafatia" i le "mafai fetuutuunai".O se tasi o faʻafitauli autu o loʻo feagai ma le gaosiga o fale gaosi oloa a Saina o le faʻafitauli faʻavae o le tele o le gafatia i fale gaosi oloa masani ma le le lava o le gafatia i fale gaosi oloa maualuga.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, o nisi o pisinisi gaosi oloa na latou iloa le fesiitaiga o mea faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o ufimata ma lavalava puipui, faʻaogaina atoatoa le gaosiga gafatia e faʻamautinoa ai le lelei o le tuʻuina atu o oloa faʻafomaʻi i totonu o le atunuʻu, ma faʻafeiloaʻi manuia i fafo pe a uma le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu. sa pulea.E ala i le faatumauina o le gafatia atoa ma le faʻavaveina o le Faʻaleleia o le Capacity ma le faʻafouina, e mafai ona tatou faʻateleina le fetuutuunai o le tamaoaiga o Saina i le feagai ai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma faʻalauteleina le atinaʻe maualuga o fale gaosi oloa a Saina.

2. Mai le "faia i Saina" i le "faia i Saina".O se tasi o aʻafiaga tele o faʻamaʻi i luga o le sapalai o le lalolagi o le faʻalavelaveina o gaosiga e mafua mai i le le lava o tagata faigaluega mo taimi pupuu i atunuu ma itulagi o loʻo iai faʻamaʻi ogaoga.Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o le le lava o tagata faigaluega i luga o gaosiga o fale gaosi oloa, e manaʻomia le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i faʻamatalaga faʻapisinisi ma numera, ma faʻateleina le vaega o le "gaosimea atamai" i le gaosiga o fale gaosi oloa e tausia ai le sapalai lelei i le tulaga o faʻalavelave.I lenei faagasologa, o le "mea fou fou" o loʻo faʻatusalia e le 5g, atamai faʻapitoa, Initaneti pisinisi ma Initaneti o mea o le a faia se sao taua tele.

3. Suia mai le "faatoaga a le lalolagi" i le "vaega Saina".O le igoa o le "fale gaosimea a le lalolagi" i le fale gaosi oloa a Saina e umi lona talafaasolopito, ma o le tele o oloa gaosia i Saina e masani lava ona manatu o se sui o fua taugofie ma matagofie.Ae ui i lea, i nisi o vaega autu o fale gaosi oloa, e pei o mea semiconductor ma meafaigaluega gaosiga, o loʻo i ai pea se va tele i le va o Saina ma le faʻatinoina o le gaosiga tutoʻatasi.Ina ia mafai ona foia lelei le faafitauli o le "pipii ua" faatapulaaina atinae tau alamanuia, i le tasi itu, tatou te manaomia le faateleina o tupe teufaafaigaluega i tekinolosi autu o le gaosiga o alamanuia, i le isi itu, e tatau ona tatou faamalosia atili le galulue faatasi faava o malo i le fanua o. tekinolosi.I nei galuega e lua, e manaʻomia e le setete ona tuʻuina atu le lagolago umi i alamanuia talafeagai, atinaʻe ma faʻalapotopotoga suʻesuʻe, tausia le onosaʻi fuafuaga, faʻaleleia atili le faiga o suʻesuʻega faʻasaienisi autu a Saina ma le suiga o mea e ausia, ma faʻaleleia moni le tulaga faatekinolosi o fale gaosi oloa a Saina.


Taimi meli: Mati-10-2021